ENERGOEFEKTIVITĀTES RISINĀJUMI
image

Jaunumi

SIA "ĒKAS SILTINĀŠANA" PIEDALĪJĀS IZSTĀDĒ "MĀJA. DZĪVOKLIS 2013"

20. oktobrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās 12. starptautiskā būvniecības remonta un interjera izstāde „Māja. Dzīvoklis 2013”, kas vienkopus pulcēja 152 nozīmīgākos preču un pakalpojumu ražotājus, tiešos piegādātājus un konkurētspējīgākos tirgotājus no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Vācijas. Uzņēmumi piedāvāja visu nepieciešamo dzīvokļa un mājas pilnveidošanai un labiekārtošanai – kvalitatīvas būvkonstrukcijas, celtniecības un apdares materiālus, sanitārtehniku un siltumtehniku, interjera priekšmetus un citas aktuālākās nozares preces un pakalpojumus.

 

Četrās dienās „Māja. Dzīvoklis 2013” sagaidīja 24 749 apmeklētājus no 10 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Vācijas, Polijas, Kanādas, Čehijas un Somijas.


Starp izstādes dalībniekiem bija arī SIA "Ēkas siltināšana". Mūsu stendā apmeklētājiem bija iespēja iepazīties ar beramajiem siltumizolācijas materiāliem (ekovate un beramā minerālvate), to iestrādes procesu un īpašībām, kā arī ar pārējiem piedāvātajiem pakalpojumiem. Stendā bija iespēja iepazīties arī ar Tempsi un Cetris apdāres plāksnēm, kuru oficiālie pārstāvji Latvijā ir mūsu koleģi no SIA "Krimelte Latvia".